woensdag 12 juni 2013

Mickey is in tha house!

Het tweede event is intussen ook al weer afgelopen.  De infinity jurk is voorlopig nog niet echt uitgegroeid tot een succes.  Jammer, want eens gemaakt zal je er gek op zijn! :)

Maar, we gaan door en intussen maakte ik op facebook reeds de nieuwe events aan.
Van regenjas tot jurk en van jurk tot cargo!
Hier vindt u meer details.

Om jullie tussen de events door, toch een beetje bezig te kunnen houden zal ik af en toe ook kleinere naaiprojectjes posten.  En we starten met deze leuke mickey oren.2 leuke meisjes, 2 paar Mickey oren, dat vraagt om wat uitleg, niet waar?
U kent het waarschijnlijk wel, kinderen maken vriendjes, en vriendjes willen elkaar ook buiten de schooluren zien, want 8u per dag is natuurlijk niet lang genoeg :)
Zo ging mijn meisje met deze 2 lieverds spelen.
Meisjes (de mijne toch) spelen graag met poppen, dansen, springen, maar bovenal, ze verkleden zich ook graag!  Toen ik de mijne ging halen was ik dus zelfs niet een heel klein beetje verrast dat ze ook nu een verkleedpartijtje gehad hadden.
De ene was K3, de andere Minnie Mouse, oorloos weliswaar.
Ik vroeg haar waar de oren waren, maar die waren er niet, en spontaan en flapuit als ik ben, zei ik, dan zal ik er voor jou eens maken.
Enkele dagen gingen voorbij, en het minnie-mouse incident zat al ver weggeborgen, bij mij weliswaar, kinderen - zo werd me duidelijk - vergeten namelijk niet zo snel!
Belofte maakt schuld dus ging ik aan de slag!  Google is mijn vriend, meestal, soms ook niet.
En net als je je vrienden nodig hebt, liet deze mij in de steek.
Ik liet mijn hersenpinsels werken en bedacht een plan, en toen wist ik het!
Ik blij, meisjes blij.
En net omdat het heel eenvoudig is en heel snel klaar wil ik het graag met u delen.
Zeer binnennkort vindt u hier de volledige tuto.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten